Plays

PLAYS

MORE PLAYS

Oktober 2018

ALL SHOOK UP

 

All Shook UP -Love Me Tender- vertelt het verhaal van de macho Chad die met motorpech strandt in een plattelandsdorpje. Net uit de gevangenis en gewapend met een gitaar, leren jack en een scherp oog voor vrouwen, wordt het anders zo rustige plaatsje door hem binnen 24 uur compleet op z'n kop gezet. Ook het leven van Natalie, die als reparateur werkt aan het herstel van de motor van Chad, krijgt van de ene op de andere dag een totaal andere wending. De jonge vrouw droomt er al tijden van de wijde wereld in te trekken en ziet in de sexy Chad de ideale reisgezel. Zij probeert hem op eigenzinnige wijze hiervan te overtuigen.

 

De voorstelling gebruikt de grootste hits van Elvis Presley en werd voor het eerst begeleid door een

live orkest

JOSEPH AND THE AMAZING

TECHNICOLOR DREAMCOAT

Oktober 2017

Deze vrolijke en kleurrijke musical is geïnspireerd op het beroemde verhaal over Jozef in het oude Egypte. Jozef, vaders oogappel, wordt door zijn elf jaloerse broers als slaaf verkocht en belandt uiteindelijk in de gevangenis.

 

Daar blijkt dat hij een bijzondere gave heeft: hij kan dromen uitleggen.

Als de Farao door een nare droom wordt gekweld, legt Jozef hem zijn dromen uit, stelt hem gerust en geeft hem goed advies.

 

Als dank kroont de Farao hem tot onderkoning van Egypte. Dan ziet hij na al die jaren zijn broers weer en stelt hen op de proef.

JANE EYRE

Oktober 2016

Na een moeilijke jeugd komt Jane als gouvernante op Thornfield Hall om er te zorgen voor de dochter van Edward Rochester. Jane staat op goede voet met haar leerlinge en kan het uitstekend vinden met het hoofd van de huishouding. Maar waar komt die demonische lach toch steeds vandaan? Haar baas Rochester behandelt Jane uiterst afstandelijk en cynisch.

 

Desalniettemin groeit wederzijds respect die geleidelijk uitmondt in liefde. Als Edward uiteindelijk Jane ten huwelijk vraagt stapelen de dramatische gebeurtenissen zich op.

 

THE WIZ

Oktober 2015

De swingende feelgood musical The Wiz is een eigentijds verhaal gebaseerd op de zevenvoudig Tony Award winnende Broadway productie. De Nederlandse versie is geïnspireerd op de succesvolle filmversie The Wiz met Diana Ross en Michael Jackson in de hoofdrollen. The Wiz beleeft in Goirle opnieuw zijn première. De wereldhits “Ease On Down The Road” en “A Brand New Day” maken van dit moderne verhaal een echte feelgood musical.

 

Dorothy raakt de weg kwijt en belandt in het wonderbaarlijke land van Oz. Ze gaat op zoek naar de machtige tovenaar van Oz die haar kan vertellen hoe ze de weg naar huis terug kan vinden. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze een vogelverschrikker zonder verstand, een blikkeman zonder hart en een leeuw zonder moed. Samen gaan ze verder. En zoeken ze naar huis, hart, verstand, moed en bovenal zichzelf.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren