9 to 5

SPOT! Theater presenteert in oktober 2023 de musical 9 to 5


De musical speelt zich af in de Verenigde Staten, jaren 80 en draait om het werkende leven van Violet, Judy en Doralee. Ze werken allemaal bij Consolidated Industries, dat wordt geleid door de seksistische, egocentrische en leugenachtige baas, Mr. Franklin Hart.


Violet werkt al vele jaren bij Consolidated, maar heeft nooit de kans gekregen om boven de status van senior supervisor uit te stijgen, hoewel ze tot veel meer in staat is. Het overlijden van haar man en het opvoeden van haar puberzoon, Josh, maakt het er niet makkelijker op. Daar komt ook nog bij dat Joe, een van haar collega's, een duidelijk oogje op haar heeft.


Judy is nieuw bij het bedrijf. Ze heeft nog nooit eerder een baan gehad, want ze is recent gescheiden van haar man, Dick. Vanwege haar gebrek aan ervaring, is het lastig inwerken in het bedrijf.


Doralee is een sexy plattelandsmeisje en gelukkig getrouwd met Dwayne, maar ze wordt verstoten door de andere vrouwelijke werknemer vanwege haar imago.


Wanneer de drie een hechte vriendschap sluiten, geven ze de werkvloer een complete make-over om te laten zien waar vrouwen toe in staat zijn.


Deze komische musical speelde op Broadway in New York en West End in Londen en zit boordevol dans en muziek van Dolly Parton.

Klik op de knop hieronder voor meer info over de shows!

Credits Trailer: 9 to 5 Production West End & Dolly Parton