Plays

PLAYS


Oktober 2017


Joseph and the amazing


technicolor dreamcoatDeze vrolijke en kleurrijke musical is geïnspireerd op het beroemde verhaal over Jozef in het oude Egypte. Jozef, vaders oogappel, wordt door zijn elf jaloerse broers als slaaf verkocht en belandt uiteindelijk in de gevangenis.


Daar blijkt dat hij een bijzondere gave heeft: hij kan dromen uitleggen.

Als de Farao door een nare droom wordt gekweld, legt Jozef hem zijn dromen uit, stelt hem gerust en geeft hem goed advies.


Als dank kroont de Farao hem tot onderkoning van Egypte. Dan ziet hij na al die jaren zijn broers weer en stelt hen op de proef.

MORE PLAYS


JANE EYRE

Oktober 2016

The Wiz

Oktober 2015

Pettioat

Oktober 2014

Na een moeilijke jeugd komt Jane als gouvernante op Thornfield Hall om er te zorgen voor de dochter van Edward Rochester. Jane staat op goede voet met haar leerlinge en kan het uitstekend vinden met het hoofd van de huishouding. Maar waar komt die demonische lach toch steeds vandaan? Haar baas Rochester behandelt Jane uiterst afstandelijk en cynisch.


Desalniettemin groeit wederzijds respect die geleidelijk uitmondt in liefde. Als Edward uiteindelijk Jane ten huwelijk vraagt stapelen de dramatische gebeurtenissen zich op.


De swingende feelgood musical The Wiz is een eigentijds verhaal gebaseerd op de zevenvoudig Tony Award winnende Broadway productie. De Nederlandse versie is geïnspireerd op de succesvolle filmversie The Wiz met Diana Ross en Michael Jackson in de hoofdrollen. The Wiz beleeft in Goirle opnieuw zijn première. De wereldhits “Ease On Down The Road” en “A Brand New Day” maken van dit moderne verhaal een echte feelgood musical.


Dorothy raakt de weg kwijt en belandt in het wonderbaarlijke land van Oz. Ze gaat op zoek naar de machtige tovenaar van Oz die haar kan vertellen hoe ze de weg naar huis terug kan vinden. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze een vogelverschrikker zonder verstand, een blikkeman zonder hart en een leeuw zonder moed. Samen gaan ze verder. En zoeken ze naar huis, hart, verstand, moed en bovenal zichzelf.

Patricia Jagersma, die zichzelf Pattie Hunt noemt, droomt ervan de Nederlandse Doris Day te worden, ondanks dat haar naaste omgeving dat afraadt. Petticoat is het humoristische verhaal van een meisje uit de provincie dat graag wegdroomt in haar (fantasie) toekomst maar ook daadwerkelijk de stoute schoenen aantrekt en haar droom najaagt. Pattie moet met vallen en opstaan ontdekken hoe ze uiteindelijk de ’tegenwinden’ kan trotseren. Want het maakt niet uit hoe je je droom waarmaakt, als je maar blijft luisteren naar je eigen hart.


Petticoat is een voorstelling vol met humor en ontroering, de grote verschillende tussen provincie en de grote stad en het eeuwige dilemma van ouders om hun kinderen los te laten. Dit zal u raken en doen lachen en van Petticoat een fantastische avond maken!


GET IN TOUCH


Postadres:

Wermenbossestraat 9-J

5051 BA Goirle

Email: info@spot-theater.nl

UPCOMING PLAYS


  • All shook up

© Copyright. All Rights Reserved.