Kaartverkoop

KAARTVERKOOP START 1 FEBRUARI 2018

 

 

De kaartverkoop van de musical

LOVE ME TENDER

 

verloopt via het Jan van Besouw

Dit kan 7 dagen per week 24 uur per dag. Bestelt u kaarten via de website, dan kunt u zelf in de meeste gevallen uw zitplaatsen uitkiezen. U kunt eenvoudig betalen via IDEAL.

U ontvangt uw E-tickets binnen 24 uur na uw betaling in uw mailbox, waarna u deze dient uit te printen.

Voor online verkoop

De theaterkassa is geopend op:

maandag 13:00 - 17:00 uur

dinsdag 13:00 - 17:00 uur

woensdag 13:00 - 17:00 uur

donderdag 9:30 - 17:00 uur

vrijdag 13:00 - 17:00 uur

 

en vanaf een uur voor iedere voorstelling.

 

Bij een reservering per telefoon ontvangt u van ons een factuur. Na ontvangst van de betaling worden de toegangskaarten thuisgestuurd. De verzendkosten bedragen €3,50 per bestelling. De theaterkassa is te bereiken op telefoonummer +31 (0) 13 534 3400

Telefonisch reserveren

of aan de theaterkassa

van het Jan van Besouw

Betalingsmogelijkheden

U kunt bij onze theaterkassa betalen op de volgende manieren:

contante betaling, pinbetaling, met een tegoedbon van CC Jan van Besouw, Nationale theater- & concert bon of een Podiumcadeaukaart.

 

Betalen met Podium Cadeaukaarten

Via internet is het mogelijk om uw bestelling te betalen met de digitale Podium Cadeaukaart. Wanneer u een Nationale Theater & Concert bon in wilt leveren, neem dan contact op met onze theaterkassa. Deze bonnen zijn alleen in te leveren bij de theaterkassa.

 

Verhinderd/omruilen

Wanneer u verhinderd bent, kunt u uw betaalde en/of gereserveerde toegangskaarten tot uiterlijk 48 uur voor de betreffende voorstelling retourneren/annuleren. Op het aankoopbedrag wordt dan per transactie € 2,75 aan administratiekosten in mindering gebracht. U ontvangt van ons een tegoedbon voor het resterende bedrag. Toegangskaarten van de kapelconcerten kunnen niet geretourneerd worden.

 

Wachtlijst

Ziet u tijdens uw online bestelling dat een voorstelling is uitverkocht, dan kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen. Neem hiervoor contact op met de theaterkassa. Dit kan via info@janvanbesouw.nl