Curtains

Curtains - het verhaal

 

Curtains is een detective, een moordmysterie en een muzikale komedie in één, met spetterende zang- en dansnummers. Kortom, een heerlijke musical om te ontdekken.

 

Het verhaal belooft al veel goeds. Als de enorm ongetalenteerde musicalster Jessica Cranshaw tijdens een première vermoord wordt, moet inspecteur Frank Cioffi, die in zijn vrije tijd een groot musicalfan is, de zaak oplossen en de show redden. Misschien vindt hij zelfs de liefde van zijn leven… als hij ten minste zelf niet vermoord wordt. Zijn onderzoek loopt niet van een leien dakje. Bovendien mag het bonte musicalgezelschap de theaterzaal niet verlaten voordat de moordenaar ontmaskerd is, en dat leidt tot heel wat spanningen, intriges en romances. 

 

Curtains is een musical voor jong en oud, met veel humor, verrassingen en heerlijke shownummers

Aanmelden orkest

Ook dit jaar is er weer de intensie om de musical de produceren met een geweldig live orkest. 

 

Ben jij goed met het instrument en lijkt het jou leuk om deel uit te maken van het orkest meld je dan nu aan. We zullen begin januari contact met je opnemen.

 

Voor deelname aan het orkest is geen vergoeding beschikbaar. Wel bieden we een enorm leuke periode dit samen met een leuk team.

NIEUW IN NEDERLAND

de musical Curtains

 

Na een reeks van zeer succesvolle musicals komt SPOT! theater met een hele bijzondere musical. Een musical die nieuw is voor het Nederlandse publiek.

 

SPOT! theater is dan ook trots dat zij in 2019 de musical Curtains op de planken mogen brengen in het Jan van Besouw in Goirle. Curtains is een nieuwe musical van de makers van de hitmusicals Cabaret en Chicago.

 

 

 

VAN DE MAKERS VAN

CABARET & CHICAGO 

 

 

GET IN TOUCH


Postadres:

Wermenbossestraat 9-J

5051 BA Goirle

Email: info@spot-theater.nl

UPCOMING PLAYS

 

  • Curtains

© Copyright. All Rights Reserved.